Snart Premiär!

Igår hade vi vårt första genomdrag med "kostym"! Erkänner att jag var och är en aning irriterad på min klädsel... och funderar på detta med kommunikation! Om nu två parter har talat med varandra, utbytt synpunkter och sen sagt sin mening - så tror man att nu är det klart! MEN så är det inte! Så, jag får väl se min del i det hela och inse att jag kanske inte är så tydlig som jag trodde...kontra den andra personen som jag tycker lever i sin egen bubbla och inte lyssnat. Ibland förlorar man respekt för personer, och det är väl bara att erkänna att "alla kan väl inte älska all här i världen..."...som låten går.
Annars är kamraterna ljuvliga! Ensemblen fantastisk och Tea en väldigt bra regissör ...(vill jobba med dig igen)! Tror att detta kommer att bli en superbra föreställning! Ju mer tiden och repetitionerna går, ser jag lagren av insikter som Almodóvar ger oss. Jag är glad att få vara med och jag älskar min roll!
Idag ska vi prova BÅDE kostym och mask! Robin - Huma IS a bitch;-)
Ska försöka ta lite foton och lägga upp!

Ser också fram emot helgen då jag får träffa Nelle, Lasse... och Herman som kommer och hälsar på från Kapstaden!

GLAD PÅSK!

Jag som tänkte ta en weekend nånstans för att få sol o värme!
Vi är replediga t o m måndag...hääärligt!
Hemma i Gustavsberg nu och ska ut i naturen och må bra!
Inser oxå att jag måste styrketräna lite...inför sommaren. Hmm...eller!? Ser rubriker "Bli smal inför beach 2009"! Nä, jag tänker nog börja "Bitch 2009"! Men det ena utesluter inte det andra...så lite vikter kör jag nog!
Iallafall - Glad Påsk!
Ägg!

Vi repeterar "Allt om min mamma"...och jag trivs på Östgötateatern!

Vi har kommit till halvtid faktiskt! Fortfarande i repsal, vilket känns konstigt men vi är en tapper ensemble som försöker göra Almodóvar rättvisa! Vi svettas, suckar, skrattar och får utbrott...vad annars!? Och då menar jag som pivatpersoner...! Men vem har sagt att det ska va' lätt!? Konst är det man inte kan...för kunde man det - då vore det ju ingen konst!
Premiär 2/5...och jag är övertygad om att det blir en magnifik föreställning!


Koncentration...repetition.
Tea (regissören) ser ganska nöjd ut. Jesper i dräkt och keps...no comments.Agrado växer fram...min lilla goding! (Jesper)Oldoz (spelar nunnan) och Stina (mamman)Jakob....spelar Esteban.


RSS 2.0