Varmt varmt...och VM har börjat!

Det märks, naturligtvis, att VM börjat! Barerna här lockar med flatscreen och billig öl! Ja, ölen är ju redan billig..typ 10kr för en stor stark, så med Happy Hour som lockar med 2 for 1, blir det myyycket öl.
Tänkte att jag skulle va' med ute! Ta en öl, känna stämningen osv...men näää, det blir för mycket. Jag hamnar antingen på Djanny eller så hemma! Trivs utomordentligt i lägenheten!
Idag tog jag en promenad i hettan! +30 och det kändes. Men då har man sina pit-stop! Så jag tog några bilder...
Hängmattor! Härligt!
Roliga barstolar! Gungor... detta som kallas "barhäng"? Skön musik här!
DJ på stranden...mycket Raggae! Trevlig personal också!
En av otaliga lunchrestauranter på stranden...
"Alibi" heter min lilla oas o favvobar på stranden. Skönt att sitta o läsa,
tänka, se på folk och dricka kylt vitt vin! Trevlig personal.

Min lägenhet i Sunny Beach!

Jag är här för att vila, men också arbeta lite...läsa, skriva. Två veckor där jag slipper att passa tider etc, är en ynnest! Frukost på altanen...idag ganska sent, eftersom jag joggat/powergått 45 min. och tog sen en simtur i poolen - som vi har på taket!! Terass, pool o bar!
Det är hett idag! Ca +30, i skuggan. Jag håller mig där...i skuggan. Ska få lite gjort nu på e.m eftersom VM börjar idag, o jag vill gärna se båda matcherna! Äter middag på Djanny och kollar matcherna i nån bar. VM kräver stämning...och några öl!
Trivs utmärkt här! Åker tillbaka hit i augusti och förhoppningsvis senare i höst, när det är lugnt, väääldigt lugnt, utan turister! Lägenheten ligger i absoluta centrum, ett kvarter från favoritkrogen (www.djanny.com) och 10min sakta promenad till stranden (6km fin sandstrand).
Jag lägger ut några bilder nu, och återkommer med fler sen!
Huset ext. Min lägenhet ligger på 3e våningen
Vackert atrium in till lägenheterna. Jag har en trea på 91kvm.
Pool på taket

RSS 2.0