Äntligen helg!

Lördag! Idag hade vi genomdrag...ja, det gick sådär. Vi behöver dra hela pjäsen om o om igen nu...för att få in flödet, tighta etc. På fredag kommer första provpublik o det blir nog väldigt nyttigt!
MEN imorgon är vi leeediga!! Ahh va skönt att få sova! Ligga kvar i sängen...göra morgonkaffet o dröna. Läsa lite, lägga mig i soffan...ja jo gå långpromenad med Selma...men hon är oxå trött! Häromda'n satt hon och hade svårt att hålla ögonen öppna... så hon tappade balansen! Svajade i sittande ställning o "vaknade" med små ryck då o då. Önskade att jag haft videokameran med! Lilla tussen...imorrn får hon sova, vila, gosa....
Det är fortfarande varmt o fint väder. Folk på uteserveringarna. Ändå syns det på naturen att hösten är på ingång!
Bokmässan är slut imorrn. Kanske går jag dit, men att trängas med folk står inte högt på min lista just nu! Hade en snabbträff med Ewa Persson idag, som haft föredrag om Selma Lagerlöf där på mässan. Hmm, det är nog dax för ett besök på Mårbacka igen...snart!
Ikväll ska jag titta igenom materialet på "Dolores Tystnad". Sen ska jag be en bön att produktionspengar öser över projektet!Solen skiner...

Dagarna går, repetitionerna går framåt...tack o lov! Känns härligt att ha ett jobb där man skrattar varje dag! Ändock längtar man ut då o då. Solen har visat sig varje dag sen jag kom till Göteborg! Fullt med folk på uteserveringarna o det är nästan lite "utomlandskänsla". Vi däremot, är inne i vårt svarta hål och pusslar....
Men mor'narna är vackra! Selma o jag tar en långpromenad till teatern, likaså hem på kvällskvisten. Min stegräknare visar 11000-12000 steg per dag. Ok tycker jag.
Imorgon är det dax för fotografering. Bilder ska tas från föreställningen, så det blir första gången vi har full mundering på! Tror att jag är den som har flest ombyten...och är ganska så lättklädd temps en temps...

Några bilder från Selmas o min promenad hem:Svamp på stubbe.Moln på Gothia Tower


OBS att bajskorven ligger bakom till höger! (Heden)

Tillbaka till Göteborg!

Veckan i Bulgary var skööön! Mellan 28-30 grader varje dag, sol, blå himmel. God mat (o nyttig), gott vin (nyttigt oxå tror jag)! En god Kavarma, shopska-sallad, lavash...mmm.
Och nu är jag tillbaka i Götet o repar. Det går framåt...idag hade jag kostymprov också. Klämde in mig i en korsett och bestämde...näää. Marianne slet fram andra alternativ o till slut kände jag mig nöjd.
Jag fryser. Är trött. I lägenheten är det varmt o skönt...tack o lov.
Idag har jag köpt en vacker oljemålning! Tror att den kommer att passa i mitt arbetsrum! Färgglad, rörelse...2 saxofoner. Konstnären är en Israel...kom inte ihåg vad han heter. Ett trevligt möte med dom alla (3 st) i Nordstan! Oväntat. Jag var egentligen på väg att köpa mat...
Nu myser jag i lägenheten. Pernilla hade gjort så fint innan jag kom hit! Selma o jag ska vara här en månad i sträck nu.


Svarta Havet. Nessebar i bakgrunden.


Shopska sallad


Kavarma (på eld)!


Här sitter konstnärer på rad.....


...och du kan beställa ett porträtt av dig själv t ex!


Nu har jag semester!

Vi har 2 veckors ledighet från repetitionerna! Jag åker ner till Sunny Beach i Bulgarien och softar en vecka! Fick ett mail att det var ca +30 därnere!
I helgen när jag kom hem fr Göteborg, så åkte jag direkt till Nynäshamn, Utsikten Meeting för ett föredragsjobb för Optiserve/Klarsynt! Jag plockade upp Ewa Persson på centralen och körde dit. Det var egentligen meningen att Ewa o jag skulle jobba på kvällen o äta en lugn middag...men så blev det inte. Optikerna o co hade avslutningsmiddag med schlagerkväll o annat, och Anders Åhrlin såg till att Ewa och jag fick en 3-rätters med underhållning! Christer Björkman höll i kvällen...Sonja Aldén sjöng och stämningen var hög! Men nu var det ju så att jag skulle jobba på förmiddagen, så strax efter 23-tiden så tackade Ewa o jag för oss och gick till våra rum för att försöka tillskansa oss lite skönhetssömn. Vi hade istället det där mötet kl.7 på morgonen!
Föredraget gick väldigt bra! Lokalen var överfull! Många fick stå eller sitta i trappan.
Efteråt skjutsade jag Ewa till centralen och åkte sen hem till mamma o Selma som väntade hemma hos mig! Vi åt middag och tyckte att vi skulle öppna en flaska champagne...!
På måndagen åkte jag med Selma till Jennifer på Salong Europa, i Uppsala, för klippning! Hon blir alltid sååå fin!
Nu stänger jag av mobilen! Kollar ingen mail...o bloggar inte på en vecka! SEMEESTER!


Selma före....


...o efter...! Nyklippt!Sunny Bitch;-) Vi ses om en vecka!


RSS 2.0