Turnén börjar gå mot sitt slut!

Tycker att jag inte hinner med nå't sk privatliv! Bloggandet får ta paus oxå..det var ett tag sen jag skrev. Det mesta just nu är åkande till olika platser, spela, sova, upp o iväg igen. Dock har "vi i bilen" (Nicke Wagemyr, Lasse Brandeby, Johannes Brost o jag) försökt att göra små utflykter på väg till nästa spelning! Det var sååå vackert uppe i Ångermanland -Höga Kusten- och Jämtland. (Se foton nedan)
Men som alla vet som turnerat...det tar på krafterna! Alla känner sig rätt så slitna nu. Som tur är så har vi utsålda hus o gapskrattande publik! Och ensemblen, mina kamrater, är fantastiska!
Nu har jag en veckas spelledighet, och den fyller jag med jobb härhemma. Ska vara med på Humorgalan som sänds i TV4 på söndag (2/5). Har en krönika att slutföra och lite annat smått o gott.
Nästa vecka flyger vi upp till Umeå och spelar där, i Skellefteå, Piteå, Luleå. Sista veckan blir det Boden, Haparanda och 2 föreställningar i Kiruna!
Sen ska jag faktiskt åka iväg på tre veckors semester! För till sommaren ska jag spela fars i Karlstad! Tjoho!Lasse Brandeby, i en glamorös loge
och bakom scenen.


Johannes Brost och..Greta. Och bakom
scenen i ett snabbt byte.


Bonnie Lidbom o Clyde Brandeby on tour, och
TJEJERNA - Anna-Ulrika Eriksson, Regina Lund
et moi!


På utflykt till Lunde. Monumentet för Ådalen 31


Thailändska Paviljongen i Ragunda


En sen kväll på hotell

RSS 2.0